Razzle Dazzle Daisy is het burlesque alter ego van Silke. Burlesque is een vorm van artistieke striptease, waarbij het verhaal, authenticiteit, interactie en kostuums primeren.

Silke over burlesque:
Burlesque ontdekte ik pas in 2018. Toch voelde het meteen alsof ik thuis was, alsof dat vreemde voorgevoel dat ik in een vorig leven misschien een stripper was geweest plots ergens een plaats kon krijgen.
In een eerste lessenreeks (De Ingang, Ding Dong Dolores, 2018) zocht ik naar een manier om mijn passie voor zingen te verwerken in een burlesque-act. Vervolgens ging ik op zoek naar nieuwe podiumkansen, ik miste burlesque in mijn leven.
Zo ontdekte ik dat de ultieme beleving voor mij ligt in een mix tussen cabaret en burlesque: dat is helemaal ik. Mijn acts staan voor een bijzondere mix waar ik in de toekomst graag volop in schitter: eigenzinnig cabaret in een burlesque jasje.

Ontdek Razzle Dazzle Daisy


Volg & Boek Razzle Dazzle Daisy

Volg op Facebook
Booking & Info